Petrecere de nunta favoarea cadouri și cadouri pentru persoane - Argint Barca de Navigatie Deschizator de Sticle de Bere Bara de Instrumente Tema Ocean 20buc/lot

v4066
In stoc
158.64lei
1
Adauga in cos

bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru: Poate veți găsi ceva ce vă place pentru petrecere sau de nunta si veți obține cel mai bun preț petrecere de Nunta favoarea cadouri și cadouri pentru persoane - Argint Barca de Navigatie Deschizator de Sticle de Bere Bara de Instrumente Tema Ocean 20buc/lot

Nunti, botezuri, petreceri aniversare și reuniuni de familie au găsit un primitor loc de pe navele de croazieră, și mai Bine de Cadouri are un partid popular serviciu perfect pentru sărbători în ocean, paradis ... sau o plajă tematice eveniment!Nostru antic ancora deschizator de sticla apare cu pură recunoștință!

Cumparatorul Observa

Plata:

Acceptam plata prin Escrow ,Western Union,T/T,etc

Shi, r:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: cele mai recente coles revista, lichid de răcire 6800xt, mens portofel stil roșu, compania rece de admisie a aerului, covor mare personalitate, mare satin srunchies, mare covoare 4 2 metri, hera costum de căsătorie, lego elf mini cifre.

Caietul de sarcini

  • Ocazie: Ziua copilului
  • Model: NICI unul
  • Numărul De Model: Oem
  • material: Metal
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc