Bucătărie Din Oțel Inoxidabil Bureți Burete Set,Mare, Din Oțel Inoxidabil Scrubere - Metal Bureți De Bucătărie Instrument De Curățare

v156855
In stoc
54.27lei 76.44lei
1
Adauga in cos

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

PROTEJAȚI-vă MÂINILE: Protejați-vă mâinile și atașați cu ușurință un burete pentru mânerul inclus.Cu mult prindere dinți, manerul a fost special conceput pentru a vă ajuta să vă curățați cu confortul de a menține mâinile curate și uscate, în timp ce scourer face toata munca!

MARE PENTRU curatare vesela, oale, tigăi, cuptoare, cuptor, rafturi, chiuvete, tăvi de copt, grătare, GRĂTAR, gresie, faianta, greu de poartă blaturile și atât de mult mai mult.Perfect pentru acasă sau la locul de muncă, în bucătărie, baie, restaurante, industriale, bucatarie, birou, breakroom și camping, lista poate continua!

DESIGN deosebit: Ea este un inovator curat, care este ușor de utilizat și vă va scăpa de aceste încăpățânat blocat-pe particulele de alimente.

De ÎNALTĂ CALITATE - antena Noastră filtrele au fost făcute cu cele mai stricte standarde de calitate.puteți fi siguri că aceste de înaltă calitate, bureți va face treaba!

culoare:Albastru+verde+roz

Material:Plastic + Sârmă De Oțel

dimensiune:25 x 9cm

Conținutul Pachetului:

3 x oală perii de spălat

24 x capete de perie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: cutia de audi a4 2015, tropical tacamuri unica, steelseries m500 tastatura, pantaloni copii băiat de îmbrăcăminte, tropicana portocaliu calorii, direcție de biciclete pliabile, tropical tapet galben, stil tropical decor cameră, curea de pantaloni, 125 cm găuri.

Caietul de sarcini

  • Origine: NC(de Origine)