Volumetru Senzor Nivel Lichid 4-20mA Nivelul Apei Lichide la Nivelul Emițătorului 4-20ma0-5V0-10V

v140658
In stoc
100.28lei
1
Adauga in cos

A. 1 metru gama cu 5 metri de linia de

B. 2m gama cu 5m cablu

C. 3 metri, cu 5 metri de linia de

D. 2 metri, cu controler

E. 1 metru gama cu controler

F. 3 metri, cu controler

G. 4 metri, cu controler

H. 5 metri, cu controler

I. Fascicul de instrumentație

J. 10 metri

A. Prezentare Generală

BP800K-1 Seria de Nivel de Lichid Transmițător, Difuzie Silicon Umplute cu Ulei Corp Bază Încapsulată în Oțel Inoxidabil Coajă, înainte-end de Protecție Capac de Protecție Senzor Rol de Film, de Asemenea, Pot Face Lichid Neted Acces la Film, rezistent la apa Sârmă Și Caz Strânsă Legătură, tub în Cablu în Legătură cu Lumea exterioară, Structura Internă Anti-Condens Design.BPY800 de Tip Built-in Micro Circuite de Prelucrare a Semnalului de Transmitere la Distanță, Are o Bună Stabilitate Și Fiabilitate.

BP800K-1 Seria de Nivel de Lichid Transmițător Gamă Largă Utilizate în Conservare a Apei, Ecologic, Controlul proceselor Industriale, Petrol, Chimice, Medicina Domeniile de Măsurare a nivelului de Control.

II.Caracteristici

• Puternic Sigiliu • De Înaltă Fiabile, De Înaltă Precizie

• Varietate Pachet De Tip Alegere • Anti-Condens, De Protecție La Trăsnet Design

• Puternic Anti-Interferențe, Bună Stabilitate Pe Termen Lung • Perioada De Garanție: 12 Luni

III.Parametrii De Performanță

Tensiune de Alimentare: Recomandat 24VDC, Maxim 36VDC

Izolare Rezistor: 100M Ω /100VDC

Caz Material: Inox 304

Interval de masurare: 0~2Mpa-60Mpa

Cuprinzătoare de Precizie: 0,5%FS

Mediu Temperatura:-40-70 ℃

Mediu Temperatura:-40-70 ℃

Temperatura De Depozitare: -55-70 ℃

Temperatura de Zero Drift: ± 0.02%FS/ ° c

Sensibilitate: 2.0 mV/V

Suprasarcină de Presiune: 150%FS

Stabilitate pe termen lung: 0.1%FS/ Ani

Notă: Acest Paragraf Nivel De Lichid Transmițător Este Nici O Cutie De Joncțiune Șablon Cod De Protecție Șablon Cod De Protecție 1. Produs Bogat compania Noastra este situat în China cea mai mare piață en-gros.Orice produs ai nevoie poate fi trimis la mine cu imagini de produs sau modele.Eu vă va oferi cea mai scăzută cotație cât mai curând posibil, și apoi a pus produsul în magazin pentru tine de a cumpăra. 2.De Asigurare a calității pentru Toate produsele vândute în magazin sunt autentice, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra!Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați pe Verighete-inelelogodna.ro și vă vom răspunde în termen de 12 de ore! 3.Garanția de servicii Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și veți obține, de asemenea, 5 puncte de feedback. 4. Transport Garantarea pachetului de informații pot fi urmărite înapoi.Dacă nu ați primit pachetul dupa 60 de zile, puteti sa ne contactati si va vom rambursa în totalitate.

Etichete: caz de telefon vivo 91i 1816, gura de scurgere de ulei cu diametru mare, onoare 7cpro camera de sticlă, caz de telefon rezistent la apa a5, ghirlanda strand 10m de sticlă, rochie de vara ridicat de creștere, scuter kaboo mantis pro, caz de telefon vivo y12 1904, șosete drăguț costum esarfe.

Caietul de sarcini

  • Tip: Instrument De Mână Piese