GuHua 410 Inox Cruce Tigaie Mare, cap de Burghiu coada Autofiletante Șurub Phillips Schela de Foraj de Sine șuruburi m4.2M4.8 20buc

v150533
In stoc
7.93lei 8.35lei
1
Adauga in cos

GuHua 410 Inox Cruce Tigaie Mare, cap de Burghiu coada Autofiletante Șurub Phillips Schela de Foraj de Sine șuruburi m4.2M4.8 10buc Nume:Călit Cruce Tigaie Mare, Cap de Burghiu coada Autofiletante Șurub Brand:GuHua Materiale: Oțel Carbon / 401 din Oțel Inoxidabil Internațional Standard: GB de Finisare : albastru placat cu zinc / Netratate Quanity: 10buc Produs Scenă de Stingere tratament termic, super duritate, burghiu special foaie de fier.Dimensiune produs D: Diametrul Filetului DK: Diametrul Capului K: Cap de Grosime L: Lungime Șurub Exemplu: M4 * 16(Fir cu Diametrul de 4mm * Total șurub lungime 16mm ), Inclusiv lungimea capului.Datele de mai sus este un singur lot manuală de măsurare, există o anumită eroare, Unitatea: mm fotografie de Produs detalii produs măsuri de Precauție 1. Vă rugăm să confirmați dacă proprietățile mecanice ale produsului de a satisface cerințele înainte de utilizare. 1:304 și 316 din oțel inoxidabil burghiu coada unghiile pot fi utilizate numai în plastic oțel, aliaj de magneziu, aliaj de aluminiu și materiale plastice industriale. 2:410 inox burghiu vârfuri nu doar atingeți în materialele de mai sus, dar, de asemenea, pot pătrunde plăci de oțel inoxidabil și diverse plăci de oțel cu duritate nu mai mare decât HV300. 2. Selectați diferite suruburi autoforante în funcție de mediul de utilizare.De exemplu, mediu umed selecție 304, acid-bază de selecție mediu 316, convențional mediu de selecție 410. 3, în funcție de grosimea de diferite substraturi, selectați diferite tipuri de diferite tipuri de drill-coada șuruburi, în general, mai gros grosimea substratului, este necesar un burghiu cu coadă șuruburi va fi mai mult și mai mult. 4. Atunci când atingând în substrat, ține axa de surubelnita in linie cu axa șurubului și perpendicular pe planul în cazul în care substratul este condus.Întrebări Și Răspunsuri 1. De ce este din otel inoxidabil, de asemenea, magnetic? 304 din oțel inoxidabil oțel inoxidabil austenitic.Austenită este parțial sau ușor transformată într-martensita timpul de lucru rece, și martensita este magnetic, deci 304 din oțel inoxidabil non-magnetic sau micro-magnetice. 2. Cum de a identifica autentic 304 din oțel inoxidabil produse? 1 Suport din oțel inoxidabil 304 test special poțiune de testare, dacă nu se schimbă autentice 304 din oțel inoxidabil. 304 sirop standard mici -1 2 Suport analizei compoziției chimice și spectrale de analiză.Laser Poțiune Scară Mică-1 3 Suport fumul de testare pentru a simula utilizarea efectivă a mediului. 3. Ce tipuri de oțel inoxidabil sunt cele mai frecvent utilizate? 1 201 din oțel inoxidabil, potrivit pentru utilizarea într-un mediu uscat, este ușor de rugina cu apă. 2 304 din oțel inoxidabil, în aer liber sau în mediu umed, rezistent la coroziune și acid. 3 316 din oțel inoxidabil, cu molibden, este mai rezistent la coroziune în pitting, adecvat în special pentru apa de mare și chimice de mass-media.

Etichete: șurub de buzunar, șurub de oțel, capul de foraj șurub, 2in1 sta, Șurub, șurub de barili, extrudare cu șurub, șurub lung, clemă de schelete, m3 set de șuruburi.

Caietul de sarcini

  • Șurub Tip: Suruburi Autoforante
  • Unitate De Stil: Phillips
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • material: DIN OȚEL INOXIDABIL
  • Numărul De Model: GB
  • Capul Stil: Schela
  • Pachet: Sub 50Pcs