Personaliza gratuit Nume Data Creative Copac Amprentele Semnătura DIY Carte de Oaspeti Pentru Nunta Carte de Oaspeti, Căsătorie, Amintiri, Suveniruri

v112118
In stoc
36.53lei
1
Adauga in cos

Doar Panza Fara Rama Fierbinte!Panza De Nunta Copac Amprenta Carte De Oaspeti Cadou De Nunta De Decorare Petrecere De Aprovizionare Copil De Dus Botez Amprenta Copac

Notă: prieten Drag, va oferim servicii de personalizare, cuvinte pe tablou.Puteți lăsa cuvintele personalizate pentru mesaj.Cum ar fi, numele cuplului, data evenimentului, numele copilului sau cu alte cuvinte.Dacă nu lasă nici un mesaj, îl va păstra aceeași așa cum se arată pe Eșantion fără orice informații personalizate.

Caracteristică:

1. Un unic carte de oaspeti alternative.Idee foarte unic, dacă sunteți în căutarea pentru ceva foarte special și personal.

2. Ușor să se aplice.Lasă amprentele pe ea cu tampoane de cerneală,și ești liber să-design după cum doriți.

3. Amprenta panza pictura este ideal pentru multe ocazii,Nunta, Petrecere, zi de Naștere, de Absolvire, botezuri, Botez, Familie Rreunion, Înmormântare, etc.

4. Cerneala este ușor să se spele.

Material: Panza

( Dacă ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați pentru a personaliza)

Pachetul Inclus:

1 buc*Amprente Semnătura Panza Pictura(Nu Cadru de Lemn / Întindere)

1-2pc*tusiera(=6-12 culori): Cadou Gratuit pentru Cumparatori

Etichete: amprentele carte de oaspeți, carte de oaspeți, carte de oaspeti nunta petrecere, amprenta de nunta, mama memorie carte, biblioteca de nunta carte de oaspeți, petrecere de suveniruri, carte foto, nunta carte de oaspeti copac creative, cititor de amprente.

Caietul de sarcini

  • Model: Masina De Desene Animate
  • Nume De Brand: Memorie De Culoare