Portbagajul din spate de Securitate Scut retractabil Cargo cover copertina pentru GLK300

v127092
In stoc
737.14lei
1
Adauga in cos

Portbagajul din spate de Securitate Scut retractabil Cargo cover copertina pentru GLK300

Vă Rugăm Să Rețineți Că:

1. Toate produsele noastre de asigurare a calității, avem toate elementele sunt pentru fotografiere reală; Pentru tehnologie, ecran, lumina, din motive de mediu poate fi o ușoară abatere fenomen, vă Rog să primiți la fel prevala.

2. Putem percepe doar element de preț și costul de transport maritim , inclusiv a impozitelor și a altor taxe.

3. Vă rugăm să nu uitați verificarea pachetului atunci când vă conectați pachet, placerea de a semna pachetului de servicii, dacă ați găsit orice daune.am cumparat de asigurare pentru fiecare pachet si pot cere despăgubiri.Deci pls rugăm să ia fotografii și să păstreze dovezi.Vă sugerăm să vă face installtion în atelier local, acest lucru este de calificare profesională și conștiinciozitatea nevoie.

4. Vă rugăm să asigurați-vă că modelul de masina ta și elementul care aveți nevoie, vom trimite elementul ce vrei.Dacă trebuie să se întoarcă de bună pentru că a greșit cumpărare, cumpărătorul ar trebui să plătească pentru costul de transport maritim și asigurați-vă că pachetul este bun!Multumesc!!!

5. Cel mai de preț este transport gratuit de către EMS, vă rugăm să amabilitate înțeleg dacă de la distanță țară și adresă că nu suficient de costul de transport maritim, vă vom contacta pentru a adauga costul de transport maritim.Multumesc!!!

Despre Taxe : taxe de Import,impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Prețul nostru tocmai inclusiv element de preț și costul de transport maritim.Despre Feedback : atunci Când ești mulțumit cu noastre de produse și servicii, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul,ne-am, de asemenea, vă va oferi 5 stele.Dacă orice problemă, contactați-ne imediat , contactați-ne folosind butonul " Contact Vânzător ".Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc foarte mult. ^_^

Etichete: bena, ip tv, craniul folie de vinil, acoperiș masina de vinil, auto cargo cover, 3m, Film, 3m folie de vinil, cargo cover crv, 3m autocolant auto.

Caietul de sarcini

  • Origine: NC(de Origine)
  • Înălțime Element: 1inch
  • Articol Greutate: 5kg
  • Tip De Material: Microfibra
  • Nume De Brand: MAULOA
  • Greutate Minimă De Recomandare: 1KG
  • Greutate Maxima Recomandare: 70 kg
  • Caracteristici Speciale: Face masina ta portbagajul pare mai Îngrijite și curate
  • Element De Lungime: 1inch
  • Lățime Produs: 1inch