De înaltă Calitate TTL dentare lupe chirurgicale de Marire binocualrs marire 2.5 X /3.0 X /3.5 X cu aliaje de Titan Cadre FD-504G

v163695
In stoc
1 506.43lei 1 619.82lei
1
Adauga in cos

TTL lupe stil este customerized făcut lupe, nevoie de mai mult de două zile expediate.Acesta este un produs personalizat, dacă nu o problemă de calitate.Nu de returnare sau de schimb este oferit.TTL (through the lens ) lupe dentare lupe chirurgicale de marire 2.5 x este personalizat lupe, vom monta lupe în funcție de cerințele clientului.deci, atunci când comandați, vă rugăm să alegeți datele de mai jos: 1. lucru dsitance : 340mm; 420mm ; 500mm ; 550mm (alege chich este cloer la lucru real dsitance) 2.Elevul dsitance (aproape). _ De bază IPD este: 60mm, 62mm, 64mm, pot fi proiectate în funcție de nevoile clientului. (cauta obiectele departe de a se distanța de lucru pe care doriți și apoi măsurați elev dsitance) de mai sus tiems este important pentru comenzi.pentru exemple.dacă doriți să comandați TTL marire 2,5 x mărire, lucru dsitance 420mm și elev distanța este de 60mm rame vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când a verifica afară folosind mesajul ca " scopul TTL 2.5 x WD420MM PD: 60mm ).în acest fel, vom ajunge să cunoașteți detaliile comenzii.dacă doriți să montați prescrierea de lentile pe lupe, vă rugăm să ne contactați.prețul ar trebui să fie adăugat USD75.00. Sfaturi: Cum de a alege TTl dentare lupe chirurgicale de marire?TTL stil dentare chirurgicale lupe chirurgicale este personalizat lupe, astfel încât,atunci când comandați, vă rugăm să alegeți informațiile corecte este foarte important.Alege mărire Nostru TTL stil de marire 2.5 x 3.0 x 3.5 x alege distanta de lucru sunt 340mm 420mm 500 mm 550 mm distanta de lucru, deoarece sticle de mărire a adâncimii de vedere, lupe de lucru distanța parcursă de o rază.Deci, vă rugăm să alegeți una care este mai aproape de distanta de lucru de care ai nevoie.Alege elevul distanță (foarte important) Măsura în apropiere de elev distanța în funcție de distanța de lucru,Pentru exemple: Site-distanta de lucru este de 420 mm, vă rugăm să uita la obiectele departe de ochii cu 420 mm distanta (poziția dumneavoastră ar trebui să fie aceeași ca poziție de lucru, se uită în jos), în același timp, măsura elevul distanță, și apoi alegeți elevul distanță, dacă elevul distanta are diferite cu dreapta ta ochii și a plecat ochii, atunci când verificarea, vă rugăm să lăsați un mesaj indica asta.alege rame de dimensiunea și de cadre de culoare de Montare baza de prescriptie medicala lentile Daca ai nevoie de montaj prescrise lentile, vă rugăm să alegeți "Prescrierea lentilelor de date" și umple.

Informațiile De Culoare:

1. Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună reprezentare a stilului și culoarea produsului prin fotografii și descrieri.

2. Ca Cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege de culoare descriere ca este culoarea elementului sunteți de cumpărare.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru clarificare.

3. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

4. Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare.Ne place întrebări, întrebați-mă!

Lista de ambalare: 1 set

Ambalare include (accesoriu): Dentare chirurgicale de marire Leuxary AL caz de ambalare Bandă benzi Clare de protecție capacul obiectivului cârpă de Curățare Imagini Detaliate Certificari

Plata

T/T de transfer /western union / pa ypal acc epted.

Termeni de vânzări

Cumpărător internațional - vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/buyi ng.

Feedback-ul

Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!

Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.

Despre noi COKALAA Dentare este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.

Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, pentru Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru.Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

Etichete: dentare loup, dentare lupa ochelari, dentare lupă dentist, Laborator dentar, chirurgical lupă ttl, orange dentare lupă, laborator dentar laborator, taos ttl lupă, loup chirurgicale, dentist lupe.

Caietul de sarcini

 • Distanta de lucru: 360-460 mm
 • Tip De Element: Albirea Dintilor
 • Ingredient: Metal
 • Certificare: CE
 • DIMENSIUNE: Moderate
 • Starea: noi
 • Nume De Brand: COKALAA
 • Numărul De Model: LA145
 • Utilizare: Profesionale Dentare
 • Pachet: Cutie De Carton
 • Cerere: Dentare Areal
 • NET WT: 400g