Noi MSP6729 Magnetic Pickup MPU Generator de Viteză Senzor de Viteză de Rotație Senzor RPM pentru Generator Set transport gratuit

v152794
In stoc
54.48lei 60.53lei
1
Adauga in cos

Te rog 1. Dacă aveți orice cerințe privind declararea, vă rugăm să ne lăsați o notă. 2. Mai mult decât este permis.Dacă sunteți comerciant en-gros sau vrei să comanzi elemente în vrac, vă rugăm să ne întrebăm dacă putem oferi un discount. 3. Dacă aveți orice întrebări înainte de a plasa comanda, nu ezitati sa ne contactati.Plata 1. Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil înainte de a cumpăra produsul. 2. Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul.Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata element, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va ajuta să-l rezolve. 3. Dacă aveți orice cereri speciale, detalii despre produs, vă rugăm să lăsați o notă la comanda.Transport 1.Elementul va fi trimis la adresa ta, enumerate în Alipay.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element. 2.Elementele sunt de obicei livrate nostru în termen de 7 zile lucrătoare în zile lucrătoare după ce plata a fost primit. 3.Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate Feedback-ul 1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce elementul și trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. 3. Costurile de returnare este responsabilitatea cumpărătorului. 4. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu cinci stele, ceea ce înseamnă foarte mult în viitorul nostru Verighete-inelelogodna.ro întreprinderi.Recunoașterea ta este motivația noastră în dezvoltarea afacerii noastre să vă servească mai bine. 5. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți de gând să lăsați-ne un Neutru/Negativ feedback-ul sau deschide disputa, ar fi mai bine pentru a clarifica nemulțumire și de a rezolva problema de a te face de satisfacție de 100%.Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc să aveți o zi frumoasă !

Etichete: senzor de viteză pentru generator, generator set 100, rpm diesel, grup electrogen, generator de 1 kva, vdo senzor, oled display, omul generator set, preluare senzor, generator 1.

Caietul de sarcini

  • Pachet: da
  • Canal: 1
  • Numărul De Model: MSP6729
  • Utilizarea: Universal
  • Comunicare Wireless: Sârmă De Control
  • Frecvența: 11
  • Sprijin APP: da