1300Mbps Mini-USB3.0 Adaptor wireless placa de Retea Wifi Dual Band 5.8 G/2.4 GHz Wireless AC Adaptor USB pentru PC Desktop, Laptop

v159261
In stoc
48.93lei 81.58lei
1
Adauga in cos

Descriere

Dual-band USB placa de retea este bine realizate din materiale premium durabile și practice.Este ușor de instalat și de folosit cu durată lungă de viață.Precise de design, cu semnal puternic de transmitere se va asigura punerea sa în practică în activitatea de înaltă performanță.WIFI USB de calculator adaptor de rețea, poate oferi un mod convenabil și rapid de acces la Internet wireless.

Caracteristici

-Culoare: Negru

-Material: ABS, fier

-Dimensiune: Aproximativ 4.30X1.90X0.90cm/1.69X0.75X0.35inch

- Dual-band wireless USB adaptor de rețea este potrivit pentru conexiunea wireless de Pc-uri desktop și alte dispozitive.

- Se poate oferi un mod convenabil și rapid de acces la Internet wireless.

- Adaptorul de rețea de sprijin automată funcția de detectare și poate ajusta în mod automat rata.

- Oferă o mai țintite și eficiente conexiuni wireless.

- Folosind cele mai recente cip de înaltă performanță, USB3.0 interfață, mai eficiente și de economisire a energiei de transmisie WiFi.

Lista de ambalare

1 x placa de retea

1 x disc optic

1 x caietul de sarcini

Etichete: atheros ar5b225 laptop, bcm94360, laptop asus placa wifi, card bluetooth hp, mini pci express placa de retea wifi bluetooth, mini slot wifi, toshiba placa wireless, 5g wifi pentru laptop, desktop dual band wireless, wifi 6 card bluetooth.

Caietul de sarcini

  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: USB3.0 Adaptor Wifi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Foxnovo
  • Pachet: da