1 Set Spate Hayon Boot Gaz Bare De Șoc Struts Spring Lift Suporturi Pentru Subaru Legacy 2010

v129825
In stoc
150.25lei 187.82lei
1
Adauga in cos

De Brand Nou de Înaltă Calitate din Spate Hayon Boot Gaz Bare de Șoc Struts Spring Lift Suporturi Pentru Subaru Legacy 2010 Folosi gaz comprimat, conținute într-un cilindru și comprimat de piston, pentru a exercita o forță pentru a susține greutatea capota fata sau spate hayon haion portbagaj hatchback ușile în timp ce acestea sunt deschise, nu este nevoie să țineți ușa cu capul.Rezistent la rugina de Nitrură de rezistent la coroziune tijei pistonului se extinde de viață a produsului, Multi-Lobul Sigiliu face arcuri cu gaz mai tolerant la vibrații și temperaturi extreme, 100% de brand nou și testate pentru a îndeplini sau depăși specificațiile OEM.

Pachetul de Conținut: 1Set Auto Auto-Amortizor Gaz Bare Lift Susține

Caracteristici: Pe baza de echipamente originale de design și perfect proiectat,asigurați-vă că exact în formă și funcție.Cu Cauciuc O-ring de etanșare a pistonului, Călit și Cromat Oțel Tijă de Piston.Ecartament grele de oțel tub de presiune oferi o viață mai lungă .Teflon backup inel oferă performanță îmbunătățită . 100% de brand nou, la fel ca imaginile de mai sus.Auto curat piston părți realizează buna funcționare și performanță constantă .Usor de instalat cu simple unelte de mână .Speci ficarea : Locație: Hayon spate Stanga si Dreapta Vehicul Locație :Hayon Plasarea pe Vehicul:partea din Spate Stânga/Dreapta

Vă rugăm să confirmați modelul de masina, an,locația pe care ați utilizat pentru amortizoare și lungimea extins pentru original struts înainte de a plasa comanda.Vă mulțumesc! .

Sau dacă există orice întrebări suplimentare,vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. **Important De Transport Maritim Problema

* Oferim transport gratuit pentru produsele noastre, produsul va fi livrat de la noastre HK depozit, ETA, în mod normal, între 19-27 zile lucrătoare, fără de urmărire on-line, deci, dacă aveți nevoie de un produs de urgență, vă rugăm să alegeți de Livrare de Urgență cu AU$5.99 percepute de către serviciul poștal, ETA, în mod normal, între 8-10 zile de lucru cu deplină de urmărire on-line atașat, este în întregime alegerea ta, dar ne garantează 100% livrare pentru ambele metode de livrare, diferența între timpul de livrare cadru.Dacă alegeți transport gratuit, vom presupune că ați citit și sunteți de acord cu termenul de livrare si politica.Vă rugăm să rețineți Accelerate de servicii de Prima Clasa Airmail numai avi pentru regiunea cumpărător în Australia, marea BRITANIE și Statele Unite ale americii.Multumesc

* Vă mulțumim pentru răbdare!!

**Metodă De Plată

Plata trebuie să fie soluționarea în termen de 3 zile de la licitație end sau vă rugăm să ne anunțați dacă aveți mai multe elemente.

Dacă sunteți de licitare pentru mai multe elemente, vă rugăm să ignore automat memento-uri de plată pentru elemente individuale.Pentru a efectua plata după primirea combinat de factură.

Neplătite, litigiul va fi depus la eBay pentru non plata ofertanți, cu excepția obtinerea cumpărătorului de știri actualizate.

**Politica De Returnare

Toate vânzările veni cu noi de 30 de zile de garanție.

Returna produsele nu trebuie să fie utilizate sau au vreun semn de abuz sau deteriorarea intenționată.

Ne rezervam dreptul de a nu rambursa S&H atunci când elementul a fost postat.

Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să contactați cu noi prin mesaj eBay sau serviciul nostru pentru clienți de e-mail.vă rugăm să fie informat că mesajul va fi răspuns prin serviciul nostru de relații cu ofițerii de la 08:00 - 20:00 (cu Excepția week-end și de Sărbătorile legale)

* Puteți aștepta să primească un răspuns la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale)

**Contactati-ne

Suntem un corp auto producător de piese și angrosiști, Ne poate furniza bunuri de bună calitate cu cele mai bune preturi pentru tine!

Avem o mulțime de stoc și pot de transport maritim bunuri de la o zi după ce ai plătit.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc!!

Dacă sunteți mulțumit cu bunuri și servicii, vă rugăm să-mi dea 5 stele pentru a mă încuraja să facă mai bine și mai bine.Și

5 stele de mai jos arată un rău în picioare pentru mine, în acest caz, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă să-l rezolve.

Vă mulțumesc foarte mult din nou.

Ilustrația arată cum să mă lăsați feedback-ul, vă rugăm să urmați, thx

Etichete: subaru legacy 2010 mat, foggers subaru legacy 2010, subaru legacy wagon 2010, subaru legacy 2010 dab, apărătoare de noroi subaru legacy 2010, fata subaru legacy 2010, subaru legacy 2012, subaru legacy 2011 kit, subaru legacy 2010 portbagaj, subaru legacy 2008.

Caietul de sarcini

 • Schimb Numărul Parte: 00
 • Tip De Material: Metal+Plastic
 • Plasarea pe Vehicul: Din spate
 • Caracteristici Speciale: înlocuire
 • Element De Lungime: 60
 • Țara/Regiunea de Fabricație: CN
 • Articol Greutate: 0.6
 • Înălțime Element: 5
 • Altă Parte Numărul: 00
 • Numarul Parte: 00
 • Lățime Produs: 10