SZteam 30-100buc/lot C2519 C2505 C2704 C2705 C2700 C2916 C2917 C2927 C3209 C3316 C3329 C3249 C3426 pentru iphone 7 7p pe bord

v155022
In stoc
17.91lei 20.83lei
1
Adauga in cos

Atentia

1. Vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați și să înlocuiască acest articol, nu este un lucru usor pentru cineva care nu are abilitati tehnice cu demontare sau asamblare telefoane mobile/telefoane mobile.

2. Recomand profesionale de instalare,utilizați instrumente profesionale pentru înlocuire,nu vom fi responsabili pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil care ar putea cauzate de funcționarea incorectă.Avem experiență în acest domeniu,dacă aveți orice dificultate cu înlocuire, vă rugăm să ne anunțați,vom învăța cum să facem să funcționeze.

3. Produsele noastre sunt vândute la preț rezonabil,prețul cu amănuntul doar cu profit mic pentru a menține magazinul nostru de funcționare.Dacă aveți de ordine în vrac,va rugam anchetă înainte de a plasa comanda,vom accepta pret negociabil cu cantitatea de comenzi.

4. Dacă livrare expres genera tarife, vă Rugăm să rețineți că, dacă nu plăti taxe vamale, din motive personale, am refuza restituirea.

5.Nu avem nicio responsabilitate pentru adresa de livrare prevăzută în mod eronat

Ambalare

1. Toate elementele sunt originale, noi,am pachet fiecare element cu plastic sigilabile sac care învelite cu bubble sac,și a pus în cutie de greu pentru a asigura siguranța bunurilor în timpul transportului.

2. Vă rugăm să rețineți că unele elemente sunt destul de mici,vă rugăm să fiți atenți atunci când despachetați parcelă,în cazul în care acestea lipsesc sau incurc.

Transport

1. Pentru post, vom folosi Verighete-inelelogodna.ro Standard de Transport maritim, care este mai sigur, mai rapid și mai stabil, cu urmărirea NR.pentru a urmări coletul la timp.

Timp de livrare(zile lucrătoare):

2. DHL:3-7 zile

3. UP:3-7 zile

4. Fedex:3-7 zile

5. EMS:5-10 zile

6. Verighete-inelelogodna.ro Standard de Transport maritim : 10-25 zile

Garanție Și Returnare

1. Fiecare element a fost verificat și testat în bune condiții cu atenție înainte de ambalare,dacă sunteți dezamăgit cu element,sau aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface.

2. Dacă primiți defecte sau incorecte elemente, vă rugăm să ia o fotografie pentru a trimite la noi,vom verifica și trimite unul nou.

3.Elementele returnate au ambalajul original va fi extrem de apreciat,și va trebui să plătească taxă suplimentară de transport.

Feedback-ul

1.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv după ce confirmați livrare, 5 începe va fi foarte apreciat.

2. Feedback-ul este foarte important pentru noi,vă rugăm să nu lăsați nagative feedback-ul înainte de a ne contacta.Dacă aveți orice probleme si nemultumiri,vă rugăm să tellt noi,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în timp.

Etichete: cpu 7 ecran, iphone 7plus ecran oem, iconia 7 ecran, iphone 7 suport de metal ecran, iphone 7p ecran, orginal iphone 7plus ecran, iphone 7 placi, elephone 7 ecran, iphone 10s ecran, ecran iphone ٧.

Caietul de sarcini

  • Compatibil Marca: Apple iPhone
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: J. Decflo
  • Certificare: CE