Livrare gratuita Set de Piese de Schimb Lipici de Distribuire 5 unități/ml Pneumatice de Ac de Seringă Vârful Seringii Adaptorului Supapei

v141414
In stoc
25.80lei 27.14lei
1
Adauga in cos

Livrare gratuita Set de Piese de Schimb Lipici de Distribuire 5 unități/ml Pneumatice de Ac de Seringă Vârful Seringii Adaptorului Supapei

Detalii:

Livrare gratuita Set de Piese de Schimb Lipici de Distribuire 5 unități/ml Pneumatice de Ac de Seringă Vârful Seringii Adaptorului Supapei

1 buc 5 ml seringă

1 buc adaptor pentru seringă 5 ml

1 buc ac

Ambalaj & Livrare AMBALAJ:

Standard cutie de carton de export de ambalare.TIMP DE LIVRARE:

3-8 zile după confirmarea comenzii,detalii data de livrare ar trebui să fie decis în funcție de

sezon de producție și cantitatea de comandă.Informații Despre Companie

Ningbo VMATIC Lichid de Control Industry Co., Ltd este un producător de specialitate și exportator de distribuire sisteme și echipamente pentru toate industriile.Toate fluidele pot fi precis distribuite fie prin presiune de aer sau forța mecanică.Ne sunt dedicate pentru distribuire de proiectare, dezvoltare, producție și vânzări.Avem 10 serii majore pentru produsele noastre, respectiv clasificarea în funcție de calitate și funcția, etc.Fiecare dintre produsele noastre este respectat prin furnizarea de toate industriile o soluție cost-eficiente pentru nevoile să renunțe lichide și paste într-un mod controlat.

Toate fluidele pot fi precis distribuite fie prin presiune de aer sau forța mecanică.Noi de aprovizionare simplu de mână sau rezerve dozatoare pentru o singură parte a materialelor prin automate robotizate, sisteme de dozare cu viziune de recunoaștere și metru-mix echipamente pentru două părți materiale, cum ar fi epoxidice.O linie completă de înlocuibile seringi, butoaie, ace și sfaturi sunt de asemenea disponibile.

Produsele noastre sunt potrivite pentru multe aplicații, inclusiv Medicale, Electronice, Bijuterii, Auto si industriale generale OEM operațiunile de asamblare.

Ne angajăm să furnizarea de clienții noștri cu produse de calitate și de bună valoare pentru bani, ceea ce va asigura satisfacția cu un nivel ridicat de dedicare.

Așteptăm cu nerăbdare să posibilitatea de a servicii de distribuire cerințe.Istorie 1 Fabrica Noastra A Stabilit

fabrica noastra infiintata din 2009, începe demestic vânzări 2 Bun de Vânzare În China

vindem rapid în noastre pe Piața din China și se bucură de o mare reputație 3 Importurilor si Exporturilor Departamentul Stabilit

importurile și exporturile departamentul stabili, vom începe noastre de vânzări internaționale 4 Vândă Rapid la Bord

exporturile noastre de vânzări anuale ajunge la suma de 5.000.000 de USD Certificari

De Asigurare A Calității

Proteja De Plată,

Asigura Ordinea Avantajele Noastre

De Înaltă Calitate---- Materii Prime De Calitate, Facilitati Avansate, Bine Procedurile.

Productivitate Ridicată

Livrare Rapida

De Conducere La Nivel De Departament R & D

Cu Experiență De Marketing Manager

Profesional, De Design Departamentul

Accepta OEM & ODM

Excelent După-Servicii post-vânzare Servim Top 500

FAQ F AQ 1. Pot cumpăra cantități mici pentru test?

Da, desigur, prețurile au aratat pe web, inclusiv costul de transport maritim, dar se va lua in jur de 20-25 de zile la locul tău.dacă ai nevoie rapid express, vă rugăm să contactați-mă, am contractat preț cu compania expres, cum ar fi DHL, UPS, FEDEX,TNT. 2. Când se va face livrarea dupa comanda

Noi, de obicei, o livrare în termen de 2 zile, dacă pentru cantități mari sau OEM elemente, va dura mai mult timp. 3. Ce este MOQ?

De obicei, MOQ nostru a arătat pe site-ul web,dar unele elemente sau OEM produs, CMC va fi de confirmare după o negociere 4. Pot obține o reducere?

Da, dacă pentru cantitate mai mare sau dacă ai putea folosi propria dvs. expres de cont, pls spune-mi pentru a verifica prețul final. 5. Vrei să inspecteze produsele finite?

Da, în fiecare etapă de producție și a produselor finite va fi ieșit de inspecție de către departamentul QC înainte de expediere.

Etichete: piston pneumatic, butoi supapa, adaptor pentru seringa, dispensa seringa, seringa electrică, butoi supapa, dozator parte, 5 ml lipici dozator, capacul seringii, pentru ac de seringă.

Caietul de sarcini

  • Numărul De Model: VC-PDSA-3CC
  • Nume De Brand: VMATIC
  • Tip: Accesorii