Egipt drăguț cămilă desene animate magnet de frigider pentru decor acasă

v130591
In stoc
4.13lei
1
Adauga in cos

Hi Toată Lumea,

Bine ati venit la magazinul nostru!Suntem profesional maufacture toate tipurile de rasina de artizanat.cum ar fi magnet de frigider rasina ,rasina accesorii pentru decorațiuni interioare, care are mai mult de zece ani de experiență .Personalizabil ..logo-ul este disponibil pentru noi .și știi de ordine în vrac, veți obține o mai bună preț.

Pls nu ezitați să ne contactați.

Cele mai multe dintre produsele noastre au o durată limitată de quqntity pentru stoc.Știi că te-ai prins , sunt câștigați !

Numele Folie magnet de frigider Material

Folie de hârtie+soft magnet (Mediu Produs de Protecție)

dimensiune

52mm*50mm*2mm

Spate:

Culoare Ca imagine de Utilizare magnet de Frigider pentru decoratiuni,suveniruri,cadouri,promotionale.Caracteristici 1.Poate fi pus pe materialul de fier, frigider și mașini de spălat 2. În condiții de siguranță și Non-toxice, și, de asemenea, în condiții de siguranță pentru copii 3. Ideal pentru promotii scopuri (1.Cu super-puternică forță magnetică, fie diferită de negru magnet 2. Ar putea fi personalizate ca clientul prefera 3. Ecologic 4. Tradiționale de mână-pictat delicate cadouri)

Etichete: cămilă decor, cămilă bijuterii, cămilă cadou, egiptean suvenir, egipt suvenir, imaginea piramidei, egipt magnet, magnet suvenir, cămilă magnet, piramida egipteana.

Caietul de sarcini

  • Dimensiune Foaie: S
  • Magnetic Stil Autocolant: Forma
  • Model: Desene animate
  • Caietul de sarcini: Single-piece Package
  • Autocolant Tip: Magnetice, Autocolant
  • Tip: Magneti De Frigider