Ardezie Semn Dublă față-Verso Mesaj de Bord cu Funie de Partid Semne Direcție Multifuncțional AS99

v98880
In stoc
10.19lei 15.40lei
1
Adauga in cos

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Ardezie Semn Dublă față-Verso Mesaj de Bord cu Funie de Partid Semne Direcție Multifuncțional AS99

Descriere:

1. Material : față-verso tablă din lemn, acoperite cu tablă, agățat de o frânghie făcută din bumbac frânghie.

2. Colorate praf de cretă vă ajută pentru a netezi scris și pictură pe cele mai negre.

3. Câinele osul tip tablă de radiere sunt realizate din pâslă și spumă și pot fi șterse cu ușurință.Microfibră pânză de curățare este fabricat din pânză moale, și spray transparent sticla este din plastic.Acesta poate fi umplut cu apă în câteva secunde.Utilizați o cârpă de curățare pentru a curăța rapid.

4. Le puteți folosi pentru a scrie informații pe tablă și de a folosi creta colorata pentru a vă reaminti de semnificație, sau pentru familia ta, colegii, case, etc.

5. Tablă de artă, meșteșuguri, tag-uri cadou sau decoratiuni, etichetare, memento-uri și note, precum și părți daruri sau cadouri.Acesta este un hotel, bar, restaurant sau cafenea, sau un perfect semn pentru o camera de copii sau decorare sala de clasă.Puteți, de asemenea, Tablă agățat semn pentru petrecere de ziua Recunostintei, petrecere de Craciun, petrecere de aniversare, nunta sau alt eveniment.

Caietul de sarcini:

Nume: față-verso mesaj de bord

Dimensiuni: forma de Inima: 18*16cm, dreptunghi: 18*12 cm, tip: 18*12cm, patrulater: 18*12cm

Net greutate: 85g

Material: placaj de Plop de mediu (E1)

1 x Placa de Mesaj

Etichete: clapboard film, ardezie perete, tablă de ardezie, placa ardezie, ardezie piatră, hp slate, placa ardezie, bate filmul, clapper film, ardezie tava.

Caietul de sarcini

  • Numărul De Model: 219690